Tuesday, December 30, 2008



bengang Tahap satria baja Itam.....

2Day memang aku bengang tahap satria baja Itam....
sapO xbenGang..CARI fail meratO xtemu...
bos Madah dah dberik ngn aku..tapi aku cek rekod mmg NADAI...!!!
Alik2..dalam bilit bos PADUHAI...
GERAM eh.....berapi aso..nak meletop jak aso..
Saba..saba nuen....huhhh....dah pewut sakit dr pagi...
endak tauk pohai kaa...U'UK jak kejo....lom makan gik tuk...
lapa wak pok..sapo xlapa..dr pagi xmakan...hahahahahaha
kua kaka kampung tuk mbak geram lak.......
sapo xpaham nasiblaaaaa......
adios amigos beb....

18sg (kanak bawah umo dn belom baligh xdbenarkan menonton tayangan vdeo ini..)

hehe..... PERHATIAN..!!! = JANGAN TIRU GAYA INI
video

ni dah lama dah aku berlakon lam vdeo tu...
taun lepas kot...kat bukit jalil...
nak tau..aku kalah lawan ngn budak tu...
sakit tuuu..badan dia keras cam batu..lagilah kene belasah ngn dier..
nak mampus rase...tapi aku pun leh tahan gak..
tak nak kalah beb..last2 aku serender gak...tak larat aku...
time tu kitorang balik tangan kosong...
kene PROTES...hahahahahahahahaha.....ciannn

rugi tak TEngOk beb...

pengadil latah..kelakar siott


video

KEJE..kEJE..KEJE

sameykom...
helo..helo...
aku ingat hari ni leh main game puas2..
tapi lain lak jadinya...
Awal2 pagi dh de fail URGENT konon..
bengang je ase...3 hari cuti..bknnya aku kua g mane2 pon..
terlantar kat umah je..demam beb...xlarat tol aku nak bangun..
sampai nak g kinik pun aku jln SLOW gile..cam kura2..
aku try cal WONDER PETS..tapi engage lak...tension aku..
aku ingat wonder pets leh tolong aku....
buang mase je aku sokong dorang...tiap2 hari aku nyanyi lagu wonder pets..

aku tak hafal sangat lagu ni,,tapi buleh laa...hantamm saja la..(....kring..kring....telefon..telefon berbunyi.....
kami datang..kami datang....membantu org dlm kesusahan...
kami Tak besar dan kami Tak kuat..
tapi bila bekerjasama kerja jadi mudah....
WONDER PETS...)








kuangkuangkuang......hukhukhuk...