Wednesday, December 31, 2008

Danish Azan......

hihihihi...MUKJIZAT..
setelah di selidik..kami menjumpai seorang budak berumo setaun lebih yg
sudah pandai melaungkan azan...budak ini d jumpai d sekitar kampung hulu saratok,
Sarawak..anda tak percaya....????????????????
bersedia atau tidak..tengok saja video itu.....!!


video

he is my nephew lor....comel bangat..kejawak gilak2...
bes ada anak buah ramai...comey2 dan nakal2....
kOpak kalau mintak beli brg...hehehe....

keheninGAn ekon di kaUnter Tgkat 3.......

Hari ni aku rasa kurang sihat....dari segi mENTAL dn Fizikal..
(Pagi ni aku bangun awal.....)
ermm..entahlah..aku pon xtau nak cite cane...
selalunya kalau bangun pagi tu,aku mmg di ranking yang ke last skali..
sume org dh bangun,br aku bangun..hmmm..dh jadi tabiat..tp smenjak budak
baru duk umah aku..aku jadi makin lambat lak coz dia pun bangun lmbat gak..
syok sgt tdo kot..mlm td aku langsung xmakan..dr tghari pn aku xmakan..
xlapa pun..tp sakit perut..aku xtau nak cite ape kat dlm blog ni..
aku boring..aku ngah jg kaunter ni..men game je la keje aku....
nyanyi sorg2 cam org mereng....

---->> nak tau...semalam kawan aku bg brg yg mak aku kirim...
sonok aku dpt brg dr dorang..nak tau pe??hehhe........
jeng...jeng....jeng..............semuanya tersenarai di bawah:-
(sila baca dengan teliti)
1. beras huma kaler itam bila dh masak betukar jadi kaler merah..sedap weii..
(penat tu mak aku tanam sendiri)
2. teh wangi 3 kotak..(ni paberet bpk aku...time aku kat umah tiap2 hr dia wat air teh wangi..sedap...rugi korang xrase)
3. mi SARIMEE 10 bungkus..(haaa..mi xde jual kat smnjung tau,ade kat swk je..
asalnya mi ni dr indon..sedap gak....)
4. sagon..(bapak aku goreng sendiri...sagon ni dibuat drpada kelapa..goreng sampai garing...sedap...biasanya kitorang makan sagon ni ngan pisang...huhhh sedapp...)
**aku xsempat nak amik gmba suma brg ni..nnti2 la aku tunjuk k....

tu je la brg yg dpt dorang kirim kat aku..pe2 pon....thanks alot for my famili...
aku chenta kamu suma......!!!!!!!