Friday, January 02, 2009

hepi Nu YER 2oO9...!!!!!

(Warkah pilu end of year 2008 n New life 2009)
selamat taun baru 2009...........
semoga taun ni mnjadi taun yg lebih menggembirakan dn membawa lebih bnyk kejayaan......insyaAllah..for myself,my famili,my lov n my frens........untuk semua insan yg terpenting dlm hidup aku..aku chenta kamu atas nama Allah......
ermmmm......malam 31.12.2008..actualy aku sedih bcoz aku tggl sorang2 kat umah...member2 yg lain suma kuar ngn balak masing2..aku je dok umah sorg2..sunyi..sedih...hmm perasaan suma berkecamukan..pendek kata macam tali yg berbelit2....sedih la..korang tau x pasaan aku camne...tapi aku saba je..aku kata kat diri aku sendiri..xhai bah..aku pun dh selalu dok umah sorng2 so aku dh biaso..juz calm down....mlm 2008 berakhir ngn kesunyian dn kesedihan... si dia try pujuk aku spya aku xsedih..dia jnji nak bwk aku kuar esok hr..hati aku terubat la jugak..xpelah..aku bagi dia peluang untuk bersama kwn2 dia..dlm hbngn kene ade tolak ansur... aku xnak kongkong dia sgt,tkt dia rase rimas lak..
malam 01.01.2009
dia bwk aku g mkn cken chop ngn akak dia skali,along, adik n baby...aku hepi sikit bila jumpa dorang..dorang suma kiut2..aku syg dorang sgt2..pendek kata 1st year 2009 xlah menyedihkan sgt..dalam kesedihan ada kegembiraan nya jugak...yg penting HARGAILAH masa anda bersama orang2 yg tersayang..biarpun hanya sekejap tp ia amat bermakna......

3 comments:

yarn said...

wen, ko masih ngn si jejaka terengganu yo kah? hehehe~~~

+s@n2boNg GurL+ said...

yup..aku maseh ngn nyO ti...
awal bln feb tuk 1 year ngn nyO...

yarn said...

erm...complicated lak flow chart ko senaeh eh wen. penin palak ku..hue3x

nak ni sigie blog ho tuk? makin kepeningan kekuan aku tuk???????????