Friday, March 06, 2009

sunyi je

assalamualaikum.....
hi...
lama dah xsend entry yg terbaru kat blog aku ni...
tak de masa laa...asik bz je..

hmm..ri ni pun bz gak...partner aku(kak tie) balik kampung..
tggal la aku sorang2...
aku sedih laa..tapi tak tau nape..
hati cam sedih je..perasaan aku je kot...

aku tggl sorang2 kat opis ni..yg lain suma dah g pasa tani..
habiskan duit..hahaha..
aku tak nak g sbb aku nak wat 5S..hehe..
tapi tak siap2 lagi pun...
slow2 wat...boring gak dok sorang2 ni...
takde teman berbual...dengar lagu je laa...

hmmm..may b ujong mggu ni nak g anta baarang kat member aku..
nak kirim barang cket kat mak...rindu ar kat dorang...
dah lama aku tak balik sana..
aku tak de sesape kat sini...cuma da...mr barbarix n famili...dan member2 aku...
kalu dorang tak peduli aku...aku jadi sunyi sangat2...
tapi alhamdulillah...setakat ni dorang suma amik berat kat aku...
aku rasa epy gak..
hmm..lapa lak ase perut aku..
nak g kafe tengah (kafe yang glamor dengan harga mahal sangat)..tapau nasi jap...
len kali la aku send entry yang best ek...
mood tak de ar...
k la...
salamz...

3 comments:

umie said...

salam..awak sarawakian ker? tinggal kat mana?

AmirFX said...

Hehee... Kmk ada sitok k neman ktk...

+s@n2boNg GurL+ said...

umie _ aok sy sarawakian...kalau kat sarawak tggl kat saratok..skrang stay kat putrajaya..kije..

AmirFX _ xhal la...makseh..kedong bini ktk ya xda orang nak neman..hehe