Friday, January 30, 2009

aku jadi KINER......

sape la U'UK teraboooo niii.........????

suasana sejuk gile2 kat opis aku ni..dah macam umah mayat da...suma muka pucat..aku pagi2 biasa la kan,sharp kol 9 berekot(versi bm=berlari) ke tolet..nak u'uk la..besa guna tolet no.1..penat tu lari2 g tolet..masok2 je tolet no.1..YA ALLAH..sape la punye keje ni..berak terabo..ntah pape..nak kata budak kecik yg buang,itu semestinya tak mungkin sbb suma yg kije dh pangkat mak org,nenek org,mak daro n anak daro..aduhh...aku dah tak tahan nak buang ni...menggeletar tahap gaban daaa....kalo masok tolet lain nnti tak kusuk lak...pike ar cane nak wat..kiner lak takder..laz2 aku amik sabun yg kiner letak kt sinki,suma aku curah kat tolet tu..aku cuci la sendiri...amik hus yg kicik tu aku sembur kat tmpat yg sepatutnya....habis basah lantai tolet...alamak jadi kiner lak aku ari ni..nak buang punye pasal la..aku pantang tol tengok tolet kotor..bila dh ok..CLEAR..baru aku leh buang dgn selesanya....huhhhhhh.... legaaaa......nasib bek mud aku elok walopon aku cakit gg pepagi ni,tp eku ttp cool lagi...

aku nak bagi nasihat cket arr kat sape2 yg berkenaan dan yang sama waktu dengannya....!!!!
Kepada sesiapa yg dah u'uk terabo tu..di ulangi u'uk terabo...bila dh nmpak terabo lam tolet tu, cuci la cket..bkn org len punye..sendiri punye laaa...kite tau la,kalo sakit perut sgt mmg tak leh nak tahan dia daripada berterabor..masok2 terus berdebusssszzzz...takpe kite paham..tapi kalo dh terabo pandai2 laaa.....SO.....LU PIKIR LA SENDIRI...!!!

**pesanan penaja: guna la sabun feb untuk kesan yg lebih menakjubkan...!!
hehehe.....

5 comments:

**yatie** said...

mujur tak da camera dlm toilet..kalu tak kita tahu saper punya keja...Nasib ko la dik..jadi cleaner..huahuahua

+s@n2boNg GurL+ said...

uiks....hmmm...nak u'uk punye pasal laa..jadi kiner pun xpo aaaa

Anonymous said...

ish..ish..sapo punye keje r..
pngotor btol..

AmirFX said...

Kenaknya??!! U'uk terabor sik mok mersi toilet... Coba tak nangga muka sorang2 nak kuar toilet time ya.. Ney tauk u'uk nya merancit kat muka... Berik ktk terus tishu dan mop lantei... gentinya malu2 pusak..

+s@n2boNg GurL+ said...

haha..mun sampei mancit kat muka x la mek mok nangga..uwek..ya ukan malu2 pusak gik..mestinya terus molah surat mintak tukar tmpat keja..haha....nyaman sa..sapa suh ceridak lak...